за връзка


Здравейте и добре дошли на всички! Казвам се Веселина, по професия съм сладкар, авор съм на блога L'atelier di V - Vesselina Ivanova. Живея в Италия. Надявам се че чрез блога си мога да бъда полезна на някого от вас.
Ако имате някакви въпроси или искате да ми кажете нещо, може да сe свържете с мен чрез: email: vesselinaivanova@yahoo.it 
  1. Всички ястия, които представям в този блог, са приготвени и снимани от мен, някои от рецептите са от стари тефтери, други са моя импровизация , също така от списания, кулинарни книги и сайтове.  
  2. Обръщам се към  тези,  които са решили да ползват от рецептите в блога :   Бъдете така добри  да посочвате източника или да публикувате линк на  блога! 
  3. Всички снимки са обект на авторското право по смисъла на Закона за авторското право и сродните му права.Забранява се комерсиалното и некомерсиалното използването на мои снимки без съгласието ми!
Благодаря ви!  
Веселина

Вляво съм в училището Каст Алименти, Бреша - Италия,  след завършване на курс за сладкари.  А на другата снимка бях на 3 дневен курс в Академията на Ирка.
текст и снимки © vesselina ivanova. всички права запазени.

Няма коментари: