За връзка


Здравейте и добре дошли на всички! Казвам се Веселина, по професия съм сладкар, авор съм на блога L'atelier di V - Vesselina Ivanova. Малко виртуално кътче за рецепти, идеи, вдъхновение и неща от живота.
Живея в северна Италия от 18 години. Надявам се че чрез блога си мога да бъда полезна на някого от вас. Ако имате някакви въпроси или искате да ми кажете нещо, може да сe свържете с мен чрез: email: vesselinaivanova@yahoo.it 
  1. Всички ястия, които представям в този блог, са приготвени и снимани от мен, някои от рецептите са от стари тефтери, други са моя импровизация , също така от списания, кулинарни книги и сайтове.  
  2. Обръщам се към  тези,  които са решили да ползват от рецептите в блога :   Бъдете така добри  да посочвате източника или да публикувате линк на  блога! 
  3. Всички снимки са обект на авторското право по смисъла на Закона за авторското право и сродните му права.Забранява се комерсиалното и некомерсиалното използването на мои снимки без съгласието ми!
Благодаря ви! 
Веселина

Вляво съм в училището Каст Алименти, Бреша - Италия,  след завършване на курс за сладкари.  А на другата снимка бях на 3 дневен курс в Академията на Ирка.
текст и снимки © vesselina ivanova. всички права запазени.

Последвайте ме в instagram